Ons aanbod


INSPECTIES

In industrieën die werken met grote structuren die geregeld nazicht en onderhoud nodig hebben - denk aan zendmasten, windturbines, hoogspanningsmasten - of locaties die gevaar met zich meebrengen voor mensen - hellende daken, giftige locaties - kan een drone inspectie van bijzonder grote waarde zijn.

Een drone inspectie is goedkoper dan het gebruik van traditionele vliegoplossingen zoals het overvliegen met een helikopter of het gebruik van hoogtewerkers. Je kan eenvoudig een 360° inspectie uitvoeren, om daarna dichterbij te vliegen voor meer gedetailleerde inspecties.


THERMOGRAFIE

Thermografie is een meettechniek waarbij temperatuurverschillen aangetoond kunnen worden d.m.v. infrarood beelden. Met deze warmtecamera kunnen we snel en eenvoudig problemen met vocht of isolatie opsporen van daken en gebouwen. Ook bij elektrische installaties of zonnepanelen kunnen defecten of hotspots naar boven komen.

  • Efficiëntieverlies van fotovoltaïsche zonnepanelen
  • Luchtlekken of vochtproblemen in gebouwen
  • Isolatiefouten
  • Spouwisolatie
  • Lekken in platte daken


FOTOGRAMMETRIE

Fotogrammetrie is een techniek om objecten of plaatsen 3D in te meten. De drone vliegt volgens een vooraf vastgestelde route en neemt overlappende foto's van het op te meten gebied.

Op deze manier wordt er data gegenereerd voor orthofoto's, puntenwolken en 3D modellen. In hoge resolutie en met grote nauwkeurigheid. Toepassingen zijn bvb. volumeberekeningen of het plannen van projecten.


LUCHTVIDEO - LUCHTFOTO

We kunnen onze drones met professionele camera’s (1080 HD/4K) volgens de noden van de klant inzetten. Zowel in de lucht als op de grond worden de beelden 'gestabiliseerd', wat resulteert in prachtig beeldmateriaal om uw bedrijfsfilm professioneel af te werken. Ook voor grotere evenementen kan een luchtfoto of luchtvideo van een drone een mooie toegevoegde waarde zijn om later te delen op uw sociale media of binnen uw bedrijf, met uw partners,...


ORTHOFOTO

Een orthofoto of een orthomosaïc is een verzameling van luchtfoto's en kan bvb. geïmporteerd worden in GIS en CAD toepassingen. Het kan bvb. een oplossing zijn om van grotere projecten een overzichtelijke luchtfoto te maken.


BEWAKING

Laat de bewaking van een industrieterrein, haven, winkelcentrum, een groep personen, evenementen,... over aan een thethered drone die uitgerust is met een thermische camera. Hou een mooi overzicht van de situatie of lokaliseer ongewenste personen via de warmtecamera. De beelden kunnen realtime doorgestuurd worden naar meerdere ontvangers op de grond.

Op deze manier kan je sneller, goedkoper en gemakkelijker werken dan traditionele methodes. Daarnaast kan een warmtecamera analyses bezorgen die door het menselijk oog onmogelijk te verkrijgen zijn.


THE SKY...

Onze diensten zijn grenzeloos. In quasi elke hedendaagse activiteit kan een drone de perfecte aanvulling of vervanging zijn van bestaande methodes. Heeft u een idee of activiteit waar een drone een toegevoegde waarde kan zijn voor u? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog om uw idee samen te bekijken!